10 July 2008

Not a good news



Yesterday, a thief/thieves broke into our apartment.
They took dh watches and Ireen's jewellery.
Im still shock

7 comments:

mangosteenskin said...

oh, thank God u n family is ok.

our apartment pun pernah kena pecah masuk kak ida. walau ada gril, tp pencuri tu pandai juga bukak? tp dia cuma ambil brg kemas. nasib baik komputer, Tv semua x angkat skali.

rizal said...

sori kak ida to hear this..

Nasib baik keluarga semua selamat..

Lepas ni kena tambahkan lagi keselamatan..

snazzynsuch said...

sorry to hear that...
thank god all of you are safe... go somewhere for the weekend.. have a break... :)

Wati Basri said...

oh no babe.....thank God u and family are fine....hugz!!

Ida said...

Thanks to all, im really lucky I guess. Suppose we (me & Ireen) arrive home around 6 something and dh arrive around 9 but that day I have to meet my friend and arrived home around 8pm which is some people saw the thief just left.

Lepas ni nak tambah alarm dan tambah grill. Hu hu dok apartment pun kena pasang alarm...teruk betul la guard kat sini tak ronda langsung...bayar je mahal.

Oh! Jasmine said...

Guard dapat rokok sekotak..lepas la..
aku nyampah ngan kete pink tak sedo diri tu..yuck!

Emila Yusof said...

Ida! Nasib baik awak takde kat rumah! Ngerinya! Syukur semuanya selamat.