26 September 2007

Im in love...

COLUZZLE EASY GLIDE FOAM CUTTING MAT 8.5X11
Wow! Tak sakit tangan tak perlu nak tekan kertas kuat-kuat. Memang selesa dan senang sangat-sangat, {i} memang recommend dekat sesiapa yang suka pakai craft knife. Lagipun dia tak rosakkan mata pisau.
Kalau minat nak beli dari Lovescrap bolehla berbuat demikian pada harga RM12 saja , tapi kalau nak pi beli kat tempat lain pun takpa since memang handy sesangat!

4 comments:

My Life, My Art!!! said...

salam kak, kalo guna foam nih dia x cepat rosak ke? kene pisau tu x terpotong ke?

sy selalu guna cutting mad je sakit jari wooo sampai skang x ilang.

camne nak beli dr akak ni? boleh bg detail tak :)

Ida said...

foam ni macam ada lubang so setiap kali kita potong tak rasa macam memotong cuma rasa cam tebuk saja memang syok habis. foam tu memang tak akan terpotong memang magic serious!
Adik boleh order terus kat sini atau pergi dekat lovescrap forum link kat belah kanan blog akak ni then kat situ ada cara nak order. tapi kalau malas just email your info then lepas bayar terus akak post barang.my email mizzysu@yahoo.com

naddy said...

ida, i nak get this mat lah... tapi after raya ke... ada lagi ke? ehehe

Ida said...

I cuma ada limited stock, tapi i'll reorder balik since this magic things kena stock up banyak.