21 September 2007

Fuh!


Lovescrap biggest order dah sampai, takla banyak cam kedai-kedai tapi cukupla untuk kawan-kawan sementelah modal pun tak banyak. Byk gak benda-benda yang {i} sayang nak jual...he he sebab ada banyak benda yang satu-satu saja.
Hopefully dpt berkongsi dengan kawan-kawan semua. Slowly nak kena kemas betul-betul ni. Tak lena tidur dibuatnya.

4 comments:

naddy said...

bila nak update sales stuff kat forum?

Ida said...

Tengah sort barang dah label harga, dah siap nanti I akan update dekat my blog & forum.
:)

hani said...

yumm..yumm... nampak macam best je ida... cepatla update...

Ida said...

ok ok ok ....makcik korbankan masa tidur demi kengkawan...