07 September 2007

Doodling

Berapa ramai yang pernah mencuba teknik ni?



Cuba ambil sekeping kertas dan conteng apa saja mengikut naluri......

Kali pertama mungkin tak menjadi tapi teruskan mencuba, at the end pasti ada yang menarik. Tips ni Ida dapat kat mana pun dah lupa dah, tapi dia cakap ambil sekeping kertas dan teruskan conteng sampaikan puas hati.

Ni ha gambar masa 1st time dok menconteng kat office, sambil dalam hati dok kata apa bendalah aku buat ni....tapi sebab boring punya pasal layan saja tangan tu........sedar-sedar ada satu design yang Ida suka....



Ini designnya.....korang boleh guna dalam layout (jimat bukan?)

Untuk Hani yang Ida janji buat posting pasal ink, minta maaf banyak2 belum sempat lagi buat experimen, bukan lupa cuma tak ada masa mengizinkan...dah habis cuti2 , sakit2 la pulak....

Then kepada sape ntah ari (sorry ye lupa nama ) tu mintak magazine, dah jumpa dekat store so you may get it.

Then Hani I think Craft Haven punya pun agak murah, tapi I belum habis check lagi kot2 ada brand yang lagi murah......Happy Scrapping & try this doodling

Dan hampir terlupa, check lovescrap untuk doodling challenge http://lovescrap.8.forumer.com/viewtopic.php?t=174

2 comments:

hani said...

Macam best je kan doodle doodle ni.. tapi tangan i ni tak berseni laa.. kalau org tua2 kata 'pengkor' je..

Ida said...

best wooo,,,,I memang suka cuma hasilnya untuk diri sendiri tengok ler :P
ini barulah seni namanya...