04 June 2008

Spend money wisely...

Zoo Negara - foc *sponsored
Istana Negara
Muzium Negara
Butterfly farm, this place is expensive and I paid for RM21 for 3 person and what we get is heavy rain.

Hey did you realised I talked about money a lot?
Cant help to spill it...

5 comments:

phatelara said...

Wah, I've never been to the zoo, museum and palace. Hehe must go someday. I've been to the butterfly farm and it was beautiful. Sayang la Kak Ida pegi time salu ujan. Actually, tak mahal tu RM7 sorang, kalau bird park lagi mahal. Dalam RM15 sorang.

Oh! Jasmine said...

money..money..money...MONEY!!!

mangosteenskin said...

dengan kenaikan harga minyak dan barangan ni, "duit" keluar dari mulut orang setiap hari!

Ida said...

Deb, I surveyed in the internet and check the price. Kat internet tunjuk rm4 saja. Sampai sana tgk dekat dinding RM17, ingat nak patah balik. Lepas tu dia tanya dari mana so dia ckp RM8 DEWASA RM7 KANAN2 RM1 KAMERA

JC,
no more craft shopping sob sob sob

M,
tula kena cari idea camna nak masukkan balik.

rizal said...

hmmm.. duit duit duit.. sekarang ni memang terpaksa laa alter cara lifestyle hidup ni.. kena jimat laah katakan..

been to muzium, just lalu kat istana.. butterfly farm tu pula, selalu lalu sipi-sipi jerr bila jogging petang2 kat Tasik Perdana..

hehe..

zoo negara akhir sekali pergi masa darjah enam. lama tuuuu