20 April 2008

{Angel}




Feel like playing around and doing some challenge. This layout for Kelly Purkey's Scrapjacked.

Thanks for looking.

5 comments:

cecima said...

ngee..tengs for visiting mine.. am honored for u to add me into ur loveliest links~

xoxo
cima

rizal said...

wah..nice picture frame laa.. that green thing rasa macam nak kunyah2 pulak terbayang cam kerepek.. cool stuff kat ida - which proves my point - that kak ida can do atc "easy like a peanut" - (macam kacang senangnya)

so, officially kira kak ida join ehh (hehe meracun kak ida..)

hepi sunday..

Ida said...

Thanks Cima.


Rizal, ok tapi tak promise outcome dia cantik cam you all *malu den ni"

mangosteenskin said...

saya suka gabungan yang warna ijau dengan kupu2 pink itu!! nampak segar!

Oh! Jasmine said...

Macam kenal jer buttterfly tu.. button in da house!