19 June 2007

Scrapbook forum

Syukur, akhirnya dapat juga Ida setup online scrapbook forum yang pertama di Malaysia. Forum ini khas untuk scrapbookers meneroka dunia scrapbook....
So korang kenalah daftar ye.... ada masalah korang shout je kat blog ni....
Skrg ni tak banyak lagi data tapi akan diupdate dari masa ke semasa.... opsy! Jangan lupa jumaat ni ada lagi online crop dari my mentor....... Banyak aktiviti akan diadakan di forum ini dan mungkin kalau dah ramai Ida akan introduce RAK, SWAP, Circle Journaling. PIF dan sebagainya......................jom register.

http://lovescrap.8.forumer.com

2 comments:

Anonymous said...

hip hip hoorrayyy!!!tahniah 80X!!!
ok,dah rgster. semoga pjg umur hendaknya..aminnn...-azwa-

Ida said...

tq tq tq...moga2 akan ramai lagi joint kita