12 June 2007

Father's Day

Korang (he he dah malas nak formal sangat dalam blog ni cam budak sekolah je) ok tak? Kalau x ok kena tukar balik kepada formal...ngeh ngeh ngeh.

Hari Abah, Hari Bapa, Hari Papa dan Hari Daddy ahad ni. Korang dah buat apa? Jelly dah siap dengan layout dia. Korang camna pulak. Dalam dok sibuk2 tanya orang, diri sendiri tak buat apa2 lagi. Sama ada korang nak bagi hadiah kecil, besar, murah atau mahal pastikan ada sedikit sentuhan. Camna? senang je buat la kad sendiri ataupun scrapbook about father's day.
Kalau korang nak buat kad kat sini tadi terjumpa website yang bagi banyak info pasal cardmaking http://www.making-greeting-cards.com

5 comments:

Anonymous said...

alrait la kiranya tak formal sangat...jenuh jugak baca formal2 ni...hehehe

moh le buat cropping on father's day...

~gucci~

Ida said...

ak ah tak kira la pulak tukang karut ni nak mengarang...dengan bahasa tunggang langgang...lepas ni confirm bahasa rojak aje ler.

jumaat ni kot far host

Anonymous said...

i dah buat a few layouts...i dah buat a few lo..i dah buat a few layouts...for father's day....yahoo...

---salli---

Ida said...

amboi seronoknya dia...mentang2 dia ada banyak kertas kat sana. Kali ni salli pecah rekod dia buat dulu.

Anonymous said...

amboi..tiga kali ulang cakap...ni mesti ada at least 3 layouts...

gucci cuma ada bahan je...heeh...ptg karang nak pegi cuci gambar kejap